Blomkålris
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser:
Blomkålris
- 1 blomkål
- 2 dl kokosmasse
- Salt
- 1 ss smør
Fremgangsmåte:
- Rasp blomkål på et rivjern eller puls litt og litt blomkål i blender til det ligner ris i størrelse.
- Stek i stekepanne med en klatt smør på medium/høy varme i 3-4 minutter.
- Ha i revet kokosmasse og stek i ytterligere 2 minutter.
- Ta stekepanna av plata og sett til side.
- Smak til med salt og/eller andre krydder.
Pingback: Baconsurret Kylling i Kremet Sambal Oelek Saus! - Fett & Forstand
Pingback: Kyllinggryte med Paprika & Tomat! - Fett & Forstand
Pingback: Chop Suey med marinerte kongereker! - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo Chop Suey! Autentiske smaker helt uten sukker - Fett & Forstand
Pingback: Spicy gryte med myke kjøttboller! - Fett & Forstand
Pingback: Spicy, fylt kyllingfilet! – Fett & Forstand
Pingback: Jambalaya Og Lavkarbo Flatbrød – Fett & Forstand
Pingback: Champinjongfylt Kyllingfilet – Fett & Forstand
Pingback: Fylt Paprika – Fett & Forstand
Pingback: Lammegryte med karri – Fett & Forstand