Dette innlegget inneholder reklame (mer informasjon på slutten av innlegget under oppskriftskortet)
Kandiserte Tranebær! (Keto, Sukkerfri) – Perfekt som snacks, kakepynt og dessert! Veldig enkle å lage! Det kjipe er at tranebær desverre ikke er å få tak i året rundt. Men du kan fint bruke ferske tyttebær om du vil! Tranebær og tyttebær minner nemlig litt om hverandre.
Keto-vennlige Kandiserte tranebær kan du lage enten med Finesse Bakesukker eller Tagatesse, men desverre ikke noe annet. Poenget er at man må lage en «sirup» som klistrer seg til bærene, før man ruller de i «sukker». Sukkerfri klissete sirup får man kun til med Finesse og Tagatesse. Disse passer perfekt som pynt til vår Tranebærkake med Sitrusglasur!
- 100 g ferske tranebær
- 30 g Finesse Bakesukker eller Tagatesse
- 2 ss vann
- 50 g Sukrin - klassisk eller 1:1
- Ha vann og søtning i en kjele.
- Varm opp på medium + varme til alt av vann har fordampet og sukkermassen har blitt litt seig.
- Ta kjelen av platen og vend inn tranebærene så alle bærene blir godt dekket av sirup.
- Ha bærene over på et bakepapir og separer de så godt det lar seg gjøre. La "tørke" i ca 1 time.
- Vend bærene i Sukrin. Oppbevares kjølig.
Innlegget inneholder reklame i form av direktelink og/eller omtale av aktør(er), eller produkter til en eller flere aktører som vi, Fett & Forstand, har avtale med. Vi ønsker å presisere at alle disse produktene er produkter vi oppriktig står inne for – vi ville aldri anbefalt noe vi selv ikke hadde spist.
Pingback: Fett & Forstands Juleguide - komplett liste over juleoppskrifter og tilbehørstips! - Fett & Forstand
Pingback: Tranebærkake med Sitrusglasur! (Keto, Sukkerfri) - Fett & Forstand
Pingback: Lun Rosenkålsalat med Bacon og Tranebær! - Fett & Forstand
Er så glad for å ha funnet bloggen deres! Har prøvd ut mye, men enda mye som venter på å bli utprøvd. Tusen takk og godt nytt år til dere🎉
Tusen takk, så utrolig hyggelig skrevet 🙂