Kandiserte Tranebær! (Keto, Sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
- 100 g ferske tranebær
- 30 g Finesse Bakesukker eller Tagatesse
- 2 ss vann
- 50 g Sukrin - klassisk eller 1:1
- Ha vann og søtning i en kjele.
- Varm opp på medium + varme til alt av vann har fordampet og sukkermassen har blitt litt seig.
- Ta kjelen av platen og vend inn tranebærene så alle bærene blir godt dekket av sirup.
- Ha bærene over på et bakepapir og separer de så godt det lar seg gjøre. La "tørke" i ca 1 time.
- Vend bærene i Sukrin. Oppbevares kjølig.
Kcal: 36 - Fett: 0,1 - Karbohydrater: 28,4 - Protein: 0,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kandiserte-tranebaer-keto-sukkerfri/
3.5.3251