Kandiserte Tranebær! (Keto, Sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 100 g ferske tranebær
  • 30 g Finesse Bakesukker eller Tagatesse
  • 2 ss vann
  • 50 g Sukrin - klassisk eller 1:1
Fremgangsmåte:
  1. Ha vann og søtning i en kjele.
  2. Varm opp på medium + varme til alt av vann har fordampet og sukkermassen har blitt litt seig.
  3. Ta kjelen av platen og vend inn tranebærene så alle bærene blir godt dekket av sirup.
  4. Ha bærene over på et bakepapir og separer de så godt det lar seg gjøre. La "tørke" i ca 1 time.
  5. Vend bærene i Sukrin. Oppbevares kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 36 - Fett: 0,1 - Karbohydrater: 28,4 - Protein: 0,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kandiserte-tranebaer-keto-sukkerfri/