Sukkerfri pistasjknekk (nøtteknekk)

Sukkerfri pistasjknekk (nøtteknekk)Sukkerfri pistasjknekk (nøtteknekk) passer perfekt til desserter og kaker, eller som snacks.

Sukkerfri pistasjknekk (nøtteknekk)
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 3 ss vann
  • 3 ss Tagatesse
  • 20 g pistajsnøtter (eller andre nøtter)
  • Flaksalt (kan sløyfes)
Fremgangsmåte
  1. Hakk nøttene i passe biter.
  2. Gjør klart et bakebrett eller lignende med bakepapir.
  3. Ha vann og Tagatesse i en kjele.
  4. Varm opp på medium varme til vannet fordamper.
  5. Kok uten å røre til Tagatesse karamelliseres til ønsket grad - dypere farge = mer bitter knekk.
  6. Rør inn nøttene og ha umiddelbart over på bakepapir.
  7. La avkjøle og knekk opp til ønskede biter.

 

 

One Comment

  1. Pingback: Lavkarbo 4-lags Sjokoladekake i mikrobølgeovn! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.