Sukkerfri pistasjknekk (nøtteknekk) passer perfekt til desserter og kaker, eller som snacks.
Sukkerfri pistasjknekk (nøtteknekk)
Skrevet av: Fett & Forstand
Ingredienser:
- 3 ss vann
- 3 ss Tagatesse
- 20 g pistajsnøtter (eller andre nøtter)
- Flaksalt (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
- Hakk nøttene i passe biter.
- Gjør klart et bakebrett eller lignende med bakepapir.
- Ha vann og Tagatesse i en kjele.
- Varm opp på medium varme til vannet fordamper.
- Kok uten å røre til Tagatesse karamelliseres til ønsket grad - dypere farge = mer bitter knekk.
- Rør inn nøttene og ha umiddelbart over på bakepapir.
- La avkjøle og knekk opp til ønskede biter.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 213 - Fett: 13 - Karbohydrater: 4 - Protein: 5,6
Pingback: Gulrot-cupcakes med kremostfrosting! (Keto, Sukkerfri, Glutenfri) - Fett & Forstand
Pingback: Lavkarbo 4-lags Sjokoladekake i mikrobølgeovn! - Fett & Forstand