Chaffles med Havrefiber! (Keto, Glutenfri)

Chaffles med Havrefiber! (Keto, Glutenfri)

Chaffles med Havrefiber! (Keto, Glutenfri)

Chaffles med Havrefiber! (Keto, Glutenfri)

Chaffles med Havrefiber! (Keto, Glutenfri)

ostevaffel (chaffle)Chaffles med Havrefiber! (Keto, Glutenfri) – kjempelett å lage, og svært få ingredienser. Chaffles klasker du sammen og nyter på et øyeblikk! Du kan spise den varm som toast, eller avkjøle og ha på masse deilig pålegg! Jeg hadde ost, skinke og masse deilig krydder i min Chaffle-toast.

Så hva er egentlig en “chaffle“? Det er rett og slett en blanding av ost – “cheese” og vaffel “waffle”. Chaffle-bølgen tok av her for noen år siden, og ikke uten grunn. Nå er det på tide å børste støv (bokstavelig talk, gubbevare som havrefiber støver!) og puste liv i denne rakkeren. Konseptet er ikke vår fortjeneste, men vi har laget vår egen versjon som vi syns smaker og gir en bedre munnfull en den tradisjonelle varianten.

Chaffles med Havrefiber er super-duper keto-vennlig, da de eneste karbohydratene du får i deg er de svært få du finner i egg og bakepulver. 100% karbofritt er det ikke, men så godt som. Passer det i et keto-kosthold så passer det i et hvert annet lavkarbo-kosthold!

Chaffles med Havrefiber!
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 stk stor eller 2 små
Ingredienser:
  • 2 egg (m/l)
  • 50 g revet ost
  • 1 toppet ss havrefiber(10 g)
  • ¼ ts bakepulver
Fremgangsmåte:
  1. Pisk sammen alle ingrediensene og stek i vaffeljern.
  2. Chaffle Toast: Når den er ferdigstekt har du i ost og skinke, bretter den sammen og steker lengre.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 211 - Fett: 14,7 - Karbohydrater: 0,5 - Protein: 16,3

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.