Kyllingnuggets (keto, glutenfri)

Kyllingnuggets (keto, glutenfri)

Kyllingnuggets (keto, glutenfri)

Kyllingnuggets (keto, glutenfri)

Kyllingnuggets (keto, glutenfri)Kyllingnuggets er jo bare så fantastisk godt! Vi har prøvd utallige varianter av panering som er ketovennlig, men har aldri blitt helt fornøyd. Mange liker å panere med baconsnacks men personlig syns jeg det ble for sært. Det både lukta og smakte ikke tiltalende for min smak. Nå har vi forsøkt panering med pofiber og det er det desidert mest vellykka så langt. På bildene ser du kyllingnuggets sammen med vår sennepsdip, en sinnsykt digg smakskombinasjon! Vi bruker lårfilet av kylling fordi det inneholder noe mer fett en vanlig brystfilet, smaker mer og er mye saftigere.

Kyllingnuggets (keto, glutenfri)
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 600 Lårfilet av kylling
  • 1,5 dl pofiber
  • 1 egg
  • 1 strøken ts salt
  • ½ ts paprikapulver
  • ½ ts løkpulver
  • ¼ ts hvitløkpulver
  • ¼ ts pepper
  • smør og olje til steking
Fremgangsmåte:
  1. Pisk sammen egg og krydder.
  2. Skjær filetene i passe store biter og vend de godt i eggeblandingen.
  3. Vend bitene i pofiber og stek de i panna med rikelig med smør og olje.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 213 - Fett: 14,7 - Karbohydrater: 1,5 - Protein: 18,7

 

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

One Comment

  1. Pingback: Sennepsdip! - Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.