Kyllingnuggets er jo bare så fantastisk godt! Vi har prøvd utallige varianter av panering som er ketovennlig, men har aldri blitt helt fornøyd. Mange liker å panere med baconsnacks men personlig syns jeg det ble for sært. Det både lukta og smakte ikke tiltalende for min smak. Nå har vi forsøkt panering med pofiber og det er det desidert mest vellykka så langt. På bildene ser du kyllingnuggets sammen med vår sennepsdip, en sinnsykt digg smakskombinasjon! Vi bruker lårfilet av kylling fordi det inneholder noe mer fett en vanlig brystfilet, smaker mer og er mye saftigere.
- 600 Lårfilet av kylling
- 1,5 dl pofiber
- 1 egg
- 1 strøken ts salt
- ½ ts paprikapulver
- ½ ts løkpulver
- ¼ ts hvitløkpulver
- ¼ ts pepper
- smør og olje til steking
- Pisk sammen egg og krydder.
- Skjær filetene i passe store biter og vend de godt i eggeblandingen.
- Vend bitene i pofiber og stek de i panna med rikelig med smør og olje.
Pingback: Sennepsdip! - Fett & Forstand