Brennende Kjærlighet! (Keto)

Brennende Kjærlighet! (Keto)

Brennende Kjærlighet! (Keto)

Brennende Kjærlighet! (Keto)

Brennende Kjærlighet! (Keto)

Brennende Kjærlighet! (Keto)

Brennende Kjærlighet! (Keto)REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med- og inneholder linker til Tights.no
Brennende Kjærlighet! (Keto) – “Veien til en manns mage går gjennom kjærligheten”.. eller var det “Veien til en manns hjerte går gjennom maten”?? Husker ikke, men det spiller heller ingen rolle. Mat = Kjærlighet, og enkel mat er ekstra “hjerte”! 

Idag testet vi nyheten fra Tights.noMonster Lavkarbo Grønnsaksmos – Gresskar! (de har for øvrig en variant til med sellerirot som skal testes de nærmeste dagene).

Posemat eller mat fra bunnen?

Hjemme vokste jeg opp med “the real deal” og det var sjeldent til aldri noen pose-supper eller annet i husholdningen. Paradoksalt nok var det på skolekjøkkenet jeg lærte å lage posemat, bwahahah! Jeg husker også at jeg var jeg ekstra ekstra glad de dagene vi skulle lage “brennende kjærlighet” på skolekjøkkenet. Ja, potetmosen kom fra pose den også. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg og Kenneth er veldig fan av mat fra bunnen. Når det er sagt er vi også utrolig lykkelig når vi ser at vi også kan nyte hurtigvarianter på keto og lavkarbo!

Det er greit å ha valget liksom, på travle dager, late dager, på tur, camping, hytta osv, og denne grønnsaksmosen overrasket positivt! Vi fulgte anvisningen på pakken, men erfarte at vi måtte tilsette litt mer vann for å få konsistensen vi foretrekker (kan hende det var kjøkkenvekten vår og, haha!) – men dette er smak og behag. Vi tilsatte også smør slik det ble tipset om på pakken, fordi, smør!

Grønnsakmosen er god i seg selv, men for ekstra piff kan du gjerne tilsette muskatnøtt og pepper! Er du ikke i det fult så late hjørnet så er revet ost som smelter i mosen HIMMELSK i brennende kjærlighet! Samme er stekt sopp sammen med bacon og pølser, om man orker da, haha! PSSST; sjekk gjerne ut kategorien “Tilbehør” for tips til mange gode alternativer!

Brennende Kjærlighet! (Keto)
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 3 porsjoner
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Kok opp 5 dl vann. Ta kjelen av platen og rør inn pulveret.
  2. La svelle i 5 minutter. Spe på med litt mer vann om det blir for tørt.
  3. Rør inn smøret.
  4. Stek baconterninger i rikelig med smør. Ha deretter i pølsebiter og stek videre.
  5. Ha i purreløk og stek såvidt.
  6. Hell blandingen over grønnsaksmosen og server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 138 - Fett: 10,3 - Karbohydrater: 2 - Protein: 5,8

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.