Dalgona Style IsKakao er en gladnyhet til alle dere som fristes av nydelige glass iskaffe dalgona om dagen men ikke liker kaffe. Dalgona kaffe har tatt av sosiale medier! Kremen til denne blir naturligvis ikke fullt så fluffy som den kremen man får av originalen, men det skyldes nok at kakaopulver er tyngre enn frysetørket kaffepulver. Men det Dalgona Style IsKakao mangler i «fluffiness» tar den igjen i smak. Denne kalde drikken er en absolutt must-try!
- 2 ss kakaopulver
- 2 ss Tagatesse
- 3 ss fløte
- 1 ss vann
- 2 dl fløte
- 2 dl kaldt vann
- Pisk sammen kakaopulver, Tagatesse, 1 ss vann og 3 ss fløte. Bruk gjerne en elektrisk visp da det gjør jobben mye enklere. Pisk til du får en deilig, fluffy krem.
- Bland fløte og vann i en mugge.
- Ha isbiter i to glass og hell over fløteblandingen.
- Fordel kakaokremen på topp og server straks.
Pingback: Dalgona Style Ismocca! - Fett & Forstand
Kan jeg bruke noe annet enn tagstesse? Sukrin?
Hei, Du kan bruke Sukrin Gold 🙂
Har dere tips om hva man kan bruke i stedenfor tagatesse?
Hei 🙂 Sukrin Gold 🙂