Dalgona Style IsKakao!

Dalgona Style IsKakao

Dalgona Style IsKakao

Dalgona Style IsKakao

Dalgona Style IsKakaoDalgona Style IsKakao er en gladnyhet til alle dere som fristes av nydelige glass iskaffe dalgona om dagen men ikke liker kaffe. Dalgona kaffe har tatt av sosiale medier! Kremen til denne blir naturligvis ikke fullt så fluffy som den kremen man får av originalen, men det skyldes nok at kakaopulver er tyngre enn frysetørket kaffepulver. Men det Dalgona Style IsKakao mangler i «fluffiness» tar den igjen i smak. Denne kalde drikken er en absolutt must-try!

Dalgona Style IsKakao
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 glass
Ingredienser:
  • 2 ss kakaopulver
  • 2 ss Tagatesse
  • 3 ss fløte
  • 1 ss vann
  • 2 dl fløte
  • 2 dl kaldt vann
Fremgangsmåte:
  1. Pisk sammen kakaopulver, Tagatesse, 1 ss vann og 3 ss fløte. Bruk gjerne en elektrisk visp da det gjør jobben mye enklere. Pisk til du får en deilig, fluffy krem.
  2. Bland fløte og vann i en mugge.
  3. Ha isbiter i to glass og hell over fløteblandingen.
  4. Fordel kakaokremen på topp og server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 191 - Fett: 18,5 - Karbohydrater: 2 - Protein: 1,7

 

5 Comments

  1. Pingback: Dalgona Style Ismocca! - Fett & Forstand

  2. Kirsten Franciska Wolden

    Kan jeg bruke noe annet enn tagstesse? Sukrin?

  3. Har dere tips om hva man kan bruke i stedenfor tagatesse?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.