Dalgona Style IsKakao
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 glass
Ingredienser:
  • 2 ss kakaopulver
  • 2 ss Tagatesse
  • 3 ss fløte
  • 1 ss vann
  • 2 dl fløte
  • 2 dl kaldt vann
Fremgangsmåte:
  1. Pisk sammen kakaopulver, Tagatesse, 1 ss vann og 3 ss fløte. Bruk gjerne en elektrisk visp da det gjør jobben mye enklere. Pisk til du får en deilig, fluffy krem.
  2. Bland fløte og vann i en mugge.
  3. Ha isbiter i to glass og hell over fløteblandingen.
  4. Fordel kakaokremen på topp og server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 191 - Fett: 18,5 - Karbohydrater: 2 - Protein: 1,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/drikke/dalgona-style-iskakao/