Dalgona Style IsKakao
Skrevet av:
Fett & Forstand
Serveringer:
2 glass
Ingredienser:
2 ss kakaopulver
2 ss Tagatesse
3 ss fløte
1 ss vann
2 dl fløte
2 dl kaldt vann
Fremgangsmåte:
Pisk sammen kakaopulver, Tagatesse, 1 ss vann og 3 ss fløte. Bruk gjerne en elektrisk visp da det gjør jobben mye enklere. Pisk til du får en deilig, fluffy krem.
Bland fløte og vann i en mugge.
Ha isbiter i to glass og hell over fløteblandingen.
Fordel kakaokremen på topp og server straks.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal:
191
- Fett:
18,5
- Karbohydrater:
2
- Protein:
1,7
Recipe by
Fett & Forstand
at https://fettogforstand.no/norsk/drikke/dalgona-style-iskakao/
3.5.3251