Tamarimarinert champinjong




Disse tamarimarinerte champinjongene smaker helt fantastisk i salat og som topping på andre retter.
Superenkel å lage, og utrolig smakfullt.

Tamarimarinert champinjong
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 150 g små champinjonger
  • 4 ss olivenolje
  • 4 ss tamari eller soyasaus
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 - 2 ts chiliflak eller ½ finhakket chili
  • pepper etter smak
Fremgangsmåte:
  1. Bland sammen olje, tamari og krydder og vend inn champinjongbåtene.
  2. La hvile i kjøleskapet i minimum 1 time.

 

6 Comments

  1. ser knallgodt ut, men må ikke soppen stekes?

  2. Barbro Ulvestad

    Hei hvor lenge kan disse stå i kjøleskap

  3. Pingback: Kyllingsalat med bacon og ristede valnøtter - Fett & Forstand -

  4. Pingback: Kylling- og karripai med SUPERSPRØ paibunn! – Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.