Disse tamarimarinerte champinjongene smaker helt fantastisk i salat og som topping på andre retter.
Superenkel å lage, og utrolig smakfullt.
- 150 g små champinjonger
- 4 ss olivenolje
- 4 ss tamari eller soyasaus
- 1 ts sitronsaft
- 1 fedd hvitløk
- 1 - 2 ts chiliflak eller ½ finhakket chili
- pepper etter smak
- Bland sammen olje, tamari og krydder og vend inn champinjongbåtene.
- La hvile i kjøleskapet i minimum 1 time.
ser knallgodt ut, men må ikke soppen stekes?
Tusen takk 🙂 den «koker» i saltet og syren i sausen 🙂
Hei hvor lenge kan disse stå i kjøleskap
ca 5 dager med da begynner de å se lite delikat ut :/
Pingback: Kyllingsalat med bacon og ristede valnøtter - Fett & Forstand -
Pingback: Kylling- og karripai med SUPERSPRØ paibunn! – Fett & Forstand