Hot Dog Dressing (Keto, sukkerfri) – Nydelig dressing som passer til det meste, og aller aller best til pølse i brød! Kommersielle dressinger inneholder veldig mange rare ingredienser, og ikke minst sukker og stivelse. Hva er vel bedre enn å kunne nyte pølsa sammen med favoritt-tilbehøret, helt uten dårlig samvittighet? Vi har brukt Frenchs’ Yellow Mustard, den finner du på de fleste matbutikkene. Du kan også bruke Dijonsennep for litt mer piff!
Sukrinmelis kan byttes ut med den søtningen du foretrekker. Hvorfor søtt lurer du kanskje på? Fordi det hever og runder av smaken. Enkelt og greit. Har du lyst å prøve våre digge Pølsebrød? Vi har også en nydelig oppskrift på sprøstekt løk!
- 65 g majones
- 65 g creme fraiche
- 1 ss nøytral olje
- 1 ss kaldt vann
- 5 g Frenchs' yellow mustard eller dijonsennep
- 2 ts Sukrinmelis eller tilsvarende
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
- ½ ts løkpulver
- 2 ts estragon
- Bland sammen alle ingrediensene.
- Oppbevares kjølig i tett beholder.