Keto Dalgona (Koreansk Iskaffe – 달고나커피) – du har kanskje hørt om kaffen som «trender» for tiden? Vi har ikke for vane å kaste oss på trender, men i mangel på bedre ting å gjøre (samt at vi ELSKER kaffe) så kasta vi oss på og vår ketoutgave av denne populære iskaffen ble til. PS: vi har flere oppskrifter på iskaffe, sjekk de gjerne ut.
- 2 ss instant kaffepulver
- 2 ss Tagatesse
- 2 ss varmt vann
- 2 dl kremfløte
- 2 dl kaldt vann
- Pisk sammen kaffepulver, Tagatesse og varmt vann. Bruk gjerne en elektrisk visp da det gjør jobben mye enklere. Pisk til du får en deilig, lys krem.
- Bland fløte og vann i en mugge.
- Ha isbiter i to glass og hell over fløteblandingen.
- Fordel kaffekremen på topp og server straks.
Pingback: Dalgona Style Ismocca! - Fett & Forstand
Pingback: Dalgona Style IsKakao! - Fett & Forstand