Recent posts

Sellerirotsalat
Alternativ til Potet, Kalde Småretter, Salat & Grønnsaker

Sellerirotsalat (lavkarbo)!

Sellerirotsalat ala Fett & Forstand er PERFEKT tilbehør til grillmat! Vi brukte å lage potetsalat med eple, for vi bare elsker søte innslag i grillsalater! Istedenfor epler har vi valgt å bruke melon som søtt innslag i sellerirotsalaten vår. Opprinnelig skulle jeg bruke galiamelon som har minst karbohydrater (5,6 g […]

Peanøttdip!
Asiatisk, Dressinger, Sauser

Peanøttdip!

Peanøttdip som garantert blir å vekke smaksløkene dine til live! Den er relativt lett å lage og smaker like god kald som varm. Imponer grill-gjestene dine i sommer med kremete og smakfulle peanøttdip, som passer perfekt til blant annet grillspyd og sprøstekte kyllingvinger. Peanøttene jeg brukte i denne oppskriften finner du […]

Lavkarbo Pizza Grandiosa
Kosemat

Lavkarbo Pizza Grandiosa

Lavkarbo pizza Grandiosa faktisk! Vårt nyeste tilskudd i kategorien superhurtigmat. Denne er faktisk nesten enda raskere å lage enn å tilberede en pinnfrossen «Grændis»! Og enda bedre! Nå skal det sies at jeg personlig aldri har vært Grandiosa’s største fan, men før kostholdsomleggingen hendte det absolutt at vi lagde det […]

Lavkarbo pølse- og makaronigrateng!
Middag & Tilbehør

Lavkarbo pølse- og makaronigrateng!

Lavkarbo pølse- og makaronigratent? Ja, du leste riktig! Jeg husker godt pølse- og makaronigratengen vi lagde på skolekjøkkenet på 90-tallet. Det er den eneste oppskriften fra skolekjøkkenet jeg tok med meg videre i livet og har laget MANGE ganger siden.  Vi har naturligvis ikke spist det siden vi la om […]

Bakst, Brød

Grovt brød i mikroen på 3 minutter!

Vi startet dagen med to brødprosjekt, ett som krever stekovn (vi er spent på resultatet og deler selvsagt hvis det blir vellykket) og denne deilige grove versjonen av det populære koppbrødet – som forøvrig ble fortært til frokost. TIPS: brødet er nydelig som ristet også! Grovt koppbrød – dobbel porsjon […]

Asiatisk, Internasjonalt, Middag & Tilbehør

Chop Suey med marinerte kongereker!

Vår elsk for Asiatisk mat fortsetter – og det kommer stadig flere oppskrifter i sjangeren jo mer vi tør eksperimentere! Denne retten er en skikkelig smaksbombe og kan spises som den er eller serveres for eksempel på en seng av strimlet kinakål, eller kanskje med blomkålris? Vi anbefaler å marinere rekene i […]