Recent posts

Cupcakes, Søtt

Limonadecupcakes med bringebærfrosting

Åååhsaligetid! Før kostholdsomleggingen var sitronmuffins (de patetiske små i poser fra kjekshulla i butikken) Ena-Maria sin guilty pleasure. Vi har et duftlys hjemme som lukter identisk! Duftlyset i kombinasjon med «de dagene i måneden» og minnene om dustesitronmuffinsfrabutikken = cupcake forsking sent en søndagskveld. Rosa cupcakes passer jo godt nå i Oktober og […]

Cupcakes, Høytid, Søtt

Gresskarcupcakes med kremostfrosting

Gresskareksperimentet fortsetter! Her får du en oppskrift på noe som ikke kan beskrives som noe annet enn magisk. De er myke, saftige, luftige og proppfull av smak! Oppskriften er egenkomponert – og for en gangs skyld satt den på første forsøk! Oppskriften gir mellom 14-18 cupcakes avhengig av størrelse. Server de gjerne […]

Høytid, Øvrige, Småretter, Snacks, Søtt

Kandiserte gresskarfrø

Relativt enkel å lage og nyyyyydelig som snacks eller kakepynt! Her finner du fremgangsmåte for rensing og tørking av gresskarfrø ♡ Kandiserte gresskarfrø   Print Skrevet av: Fett & Forstand Ingredienser: 50 g gresskarfrø (tørkede og ristede – se link for fremgangsmåte) 30 g Tagatesse 2 ss vann 2 ts smør […]

Gresskarlatte - (Pumpkin Spice Latte)
Drikke, Høytid, Varme drikker

Gresskarlatte – (Pumpkin Spice Latte)

Gresskarlatte – (Pumpkin Spice Latte)! Idag er det visstnok den internasjonale kaffedagen! Enn at det nesten gikk meg hus forbi (haha)! Etter en lang dag med gresskareksperimentering var det helt på sin plass å feire med en deilig gresskarlatte! Eller pumpkin spice latte, som det heter på engelsk. Oppskriften er […]

Asiatisk, Internasjonalt, Middag & Tilbehør

Kylling- og karrigryte

Sulten etter asiatisk mat fortsetter. En av favorittrettene mine på kinarestaurant er kylling i karrisaus. N Y D E L I G! Desverre full av sukker og stivelse. MEN, det er ikke verre en å lage sin egen ketovennlige versjon, UTEN noe fortykning! Sausen tykner nemlig helt supert på egenhånd, […]

Asiatisk, Internasjonalt, Middag & Tilbehør

Asiatisk sesambiff

En ting jeg har savnet skikkelig etter kostholdsomleggingen er asiatisk, og da spesielt kinesisk, mat. Desverre bruker de endel sukker og stivelse i det Asiatiske kjøkken. Men så heldig vi er som har så fantastiske sukkererstatninger på markedet! Her får du en knallgod og egenkomponert lavkarbovennlig versjon av sesambiff. PS: […]

Kaker, Søtt

Rabarbra/Jordbær-kake (Eplekake-type)

Surprisen i denne «eplekaka» er at eplene er bytta  med jordbær eller rabarbra. Noen velger å spise frukt på lk, men for de av dere som unngår å spise det så jordbær eller rabarbra en suveren erstatning for epler i kaker! Nydelig med hjemmelaga lavkarbo karamellsaus! Rabarbra/Jordbær-kake (Eplekake-type)   Print […]