Finn frem alle komponentene og klipp opp marshmallows og del opp fløtekarameller.
Vi anbefaler å riste macadamianøttene i ovnen på 180 grader i 5 minutter. Hvis nøttene er veldig store bør de deles i to. Husk at de må være helt avkjølt før de tilsettes i sjokolademassen.
Smelt smør og fibersirup i en kjele.
Trekk kjelen av platen og ha i grovhakket sjokolade.
Rør til all sjokoladen har smeltet. La avkjøle i romtemperatur i ca 30 minutter for å unngå at massen er så varm at den smelter karamellene og marshmallows.
Rør alle ingrediensene inn i sjokoladen og ha over i en passelig form kledd med bakepapir.
La avkjøle i minst 5 timer, men helst over natta.
Oppbevares kjølig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/rocky-road-keto-sukkerfri/