Char Siu - Kinesisk BBQ! (keto, sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Lag marinaden og ta av 3-4 spiseskjeer marinade som du setter til side i kjøleskapet.
  2. Gni kjøttet godt inn med resten av marinaden og legg kjøttet i en beholder eller zip-pose. La hvile i kjøleskapet over natten.
  3. Forvarm ovnen til 200 grader.
  4. Sett kjøttet på en rist over en langpanne, eller opphøyd på en asjett slik som juleribbe.
  5. Stek midt i ovnen i 2 -2,5 timer til kjernetemperaturen er mellom 65-70 grader. De siste 15 minuttene av steketiden kan du smøre kjøttet med litt mer marinade. Når kjøttet er ferdigstekt og rett før servering pensler du på resten av marinaden.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 217,22 - Fett: 16,41 - Karbohydrater: 0,5 - Protein: 16,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/char-siu-kinesisk-bbq-keto-sukkerfri/