Lefser! (Tynnlefser - keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:

Kanelfyll
Fremgangsmåte:
  1. Varm vann og fløte til fingervarmt.
  2. Bland sammen egg, fløte og vann.
  3. Mål opp de tørre ingrediensene.
  4. Ha i de tørre ingrediensene og bland godt.
  5. La deigen hvile i 10 minutter.
  6. Forvarm en steketakke eller en non-stick stekepanne til medium+ varme (vi forvarmet vår takke til 7 og slo den ned til 6). Lefsene skal tørrstekes og du skal dermed ikke bruke fett i stekepanna.
  7. Del deigen i 2 like store deler.
  8. Kjevle hver del mellom to bakepapir - helt ut til kantene på bakearket.
  9. Fjern det øverste bakepapiret og vend lefsa med bakepapiret ned på steketakka/stekepanna. La deigen steke i noen sekunder før du forsiktig forsøker å fjerne bakepapiret ved å forsøke å holde enden av lefsa fast med stekespaden.
  10. Stek ca 1 minutt på hver side og ha lefsene over i et fuktig klede etterhvert som de er ferdige.

Kanelfyll
  1. Pisk sammen Sukkr Melis, kanel og smør til en hvit og luftig krem. Valgfritt: Vend inn revet brunost.
  2. Fordel kremen på lefsene og brett kantene inn mot hverandre så de møtes på midten. Brett igjen,
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 282 - Fett: 27,3 - Karbohydrater: 1,1 - Protein: 2,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/lefser-tynnlefser-keto-glutenfri/