Forvarm en steketakke eller en non-stick stekepanne til medium+ varme (vi forvarmet vår takke til 7 og slo den ned til 6). Lefsene skal tørrstekes og du skal dermed ikke bruke fett i stekepanna.
Del deigen i 2 like store deler.
Kjevle hver del mellom to bakepapir - helt ut til kantene på bakearket.
Fjern det øverste bakepapiret og vend lefsa med bakepapiret ned på steketakka/stekepanna. La deigen steke i noen sekunder før du forsiktig forsøker å fjerne bakepapiret ved å forsøke å holde enden av lefsa fast med stekespaden.
Stek ca 1 minutt på hver side og ha lefsene over i et fuktig klede etterhvert som de er ferdige.
Kanelfyll
Pisk sammen Sukkr Melis, kanel og smør til en hvit og luftig krem. Valgfritt: Vend inn revet brunost.
Fordel kremen på lefsene og brett kantene inn mot hverandre så de møtes på midten. Brett igjen,