Blomkålris

Blomkålris
 
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser:
Blomkålris
  • 1 blomkål
  • 2 dl kokosmasse
  • Salt
  • 1 ss smør
Fremgangsmåte:
  1. Rasp blomkål på et rivjern eller puls litt og litt blomkål i blender til det ligner ris i størrelse.
  2. Stek i stekepanne med en klatt smør på medium/høy varme i 3-4 minutter.
  3. Ha i revet kokosmasse og stek i ytterligere 2 minutter.
  4. Ta stekepanna av plata og sett til side.
  5. Smak til med salt og/eller andre krydder.

 

10 Comments

  1. Pingback: Baconsurret Kylling i Kremet Sambal Oelek Saus! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Kyllinggryte med Paprika & Tomat! - Fett & Forstand

  3. Pingback: Chop Suey med marinerte kongereker! - Fett & Forstand

  4. Pingback: Lavkarbo Chop Suey! Autentiske smaker helt uten sukker - Fett & Forstand

  5. Pingback: Spicy gryte med myke kjøttboller! - Fett & Forstand

  6. Pingback: Spicy, fylt kyllingfilet! – Fett & Forstand

  7. Pingback: Jambalaya Og Lavkarbo Flatbrød – Fett & Forstand

  8. Pingback: Champinjongfylt Kyllingfilet – Fett & Forstand

  9. Pingback: Fylt Paprika – Fett & Forstand

  10. Pingback: Lammegryte med karri – Fett & Forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.