Perlesukker og kakestrøssel

Skogsbær!
Bringebær!
Perlesukker!

 

Perlesukker og kakestrøssel
 
Kjempefin kakepynt!
Skrevet av:
Ingredienser
  • 2 ss Sukrin
  • 1 ss Sukrinmelis
  • 1 ss Tagatesse
  • 1 ss vann (eller avrenn fra tinte bær)
Fremgangsmåte
  1. Varm stekeovnen til 200ºC.
  2. Bland sammen alle ingrediensene og ha på et bakepapirkledd stekebrett.
  3. Trykk det sammen og ned til ca 0,5 cm størrelse (det flyter ut av seg selv så det er ikke så farlig om det ikke er nøyaktig).
  4. Slå av ovnen, sett stekebrettet inn, og la stå til dagen etter.
  5. Hakk opp og oppbevar i lufttett boks.

Lang historie kort; perlesukkeret kom til verden ved en tilfeldighet. Etter hell i uhellet prøvde vi
flere varianter med farge og smak 🙂

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.