90 sekunders sjokoladekake!

lavkarbo sjokoladekake i mikroSuperenkel og kjempegod sjokoladekake på 90 sekunder – kan det bli bedre? Denne kaken laget jeg 19. Juni 2018 når jeg snappet for “Hverdaglavkarbo” (finn oss og følg oss da vel). Av en eller annen grunn havna den aldri på bloggen, men jeg fant den nå mens jeg bladde gjennom gamle bilder (beklager dårlig bildekvalitet)! Og da måtte jeg jo selvsagt dele den med dere.

90 sekunders sjokoladekake!
 
Skrevet av:
Ingredienser
Kake
  • 1 ss smør
  • 1 egg
  • 2 ts kakao
  • 2 ss Sukrin Gold
  • 2 dråper vaniljeessens (kan sløyfes)
  • 3 ss mandelmel (vanlig, ikke fettredusert)
  • 0,5 ts bakepulver
  • en liten klype salt

Glasur
  • 40 g romtemperert smør
  • 2 ts kakao
  • 3 ss Sukrinmelis
  • noen dråper romessens (kan sløyfes)
  • ¼ ts instant kaffepulver (kan sløyfes)
Fremgangsmåte
Kake
  1. Smelt smør i en passe kopp eller skål som tåler mikrobølgeovn.
  2. Pisk inn egget.
  3. Ha i resterende ingredienser og bland godt.
  4. Kjør i mikroen på full effekt i 90 sekunder.

Glasur
  1. Pisk sammen til det blir luftig.
  2. Fordel på kaka når den er avkjølt.

 

 

2 Comments

  1. Anita Andreassen

    Hvor mye karbohydrater er det i denne?

     

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.