Sellerirotmos

Sellerirotmos er enda bedre enn potetmos spør du meg, det perfekte tilbehør!
TIPS: Ikke kast brokkolistilken! Den er super å ha i sellerirotmos. Skjær den i passe biter og damp sammen med selleriroten.

Sellerirotmos med ostelokk – gratinert i ovnen!

Sellerirotmos
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser
  • 350 g sellerirot i terninger
  • 1 ss smør
  • 3-4 ss fløte
  • et lite dryss muskat
  • salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
  1. Damp selleriroten til de er møre, ca 20 minutter.
  2. Ha resterende ingredienser i en foodprosessor eller blender og knus til du får ønsket konsistens.
  3. Smak til med muskat, salt og pepper.

 

 

Opphavsrett og kommersiell bruk

Alt av bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett til åndsverk. Oppskriftene er utviklet av Fett & Forstand. Dersom en oppskrift er basert på eller inspirert av andre vil det fremkomme klart i hovedinnlegget.

All kommersiell bruk av oppskrifter funnet på denne bloggen skal avtales med Fett & Forstand. Deling av våre oppskrifter på egen nettside er velkommen men vi setter stor pris på at opphavet krediteres.

5 Comments

  1. Pingback: F&Fs Kalkunmiddag - Saus til Kalkun! - Fett & Forstand

  2. Pingback: Lavkarbo blomkålsuppe med chorizo og cheddar - Fett & Forstand

  3. Pingback: Spicy, fylt kyllingfilet! - Fett & Forstand - Make Keto Great Again -

  4. Pingback: Sellerirotgrateng Surprise! lavkarbo - Fett & Forstand

  5. Pingback: Restfest av lammelårsmiddagen – Fett og forstand

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.