Mug bread med gylden linfrømel

Jeg har hatt såååå lyst å prøve linfrømelet jeg fikk fra iHerb forrige uke, men jeg har hatt så mye å gjøre denne uka at det har blitt dårlig med brødbaking. Men mikrobølgeovnbrød har alle tid til å lage! Denne oppskriften passer en suppeskål og gir store skiver! 🙂

Mug bread med gylden linfrømel
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 30 g mandelmel
  • 30 g gylden linfrømel
  • 1 ss sesammel (kan sløyfes)
  • 1 strøken ts bakepulver
  • pinch med salt
  • 2 egg
  • 30 g smør
Fremgangsmåte:
  1. Smelt smør i mikrobølgeovnen.
  2. Pisk inn egg.
  3. Ha i de tørre ingrediensene.
  4. Bland godt og sett på full guffe i mikroen i 2 minutter.
  5. Avkjøl og nyt!
Merknad
Disse er fantastisk å riste.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.