Lavkarbo pølsebrød på minutter!

Lavkarbo pølsebrød på minutter
Lavkarbo pølsebrød på minutter
Lavkarbo pølsebrød på minutter. Ja du leste riktig! Disse er perfekte når du plutselig får cravings på pølse i brød men ikke har rukket å bake lavkarbo pølsebrød. Eller kanskje du rett og slett ikke orker så mye styr på kjøkkenet i sommer? Disse lavkarbo pølsebrødene er like raske å lage som det tar å hive høykarbo-pølsebrødene i handlekurven og betale i kassa, og de er minst like gode!

Pølsebrød på minutter!
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 stk
Ingredienser:
  • 40 g mandelmel (vanlig)
  • 1 strøken ss fettredusert sesammel
  • 25 g kremost
  • 25 g smør
  • 1 egg
  • ½ ts bakepulver
  • 1 - 2 ts Sukrinmelis (kan sløyfes)
  • En klype salt
Fremgangsmåte:
  1. Smelt smør i mikrobølgeovn.
  2. Ha i kremost og sett på ca 20 sekunder (800W).
  3. Pisk sammen og pisk deretter inn egg til du får en glatt røre.
  4. Ha i resterende ingredienser og bland godt.
  5. Klipp til et bakepapir så det passer på glassfatet som hører til mikrobølgeovnen.
  6. Del røren i to og fordel en del ut over bakepapiret, ca 16 - 17 cm i diameter.
  7. Sett bakepapiret på glassplaten i mikrobølgeovnen og stek i 90 sekunder på 800W.
  8. Brett brødet sammen og la avkjøle. Gjenta med den andre delen av røra.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 382 - Fett: 34,2 - Karbohydrater: 2,8 - Protein: 13,7

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.