Sjokoladekake på ti minutter! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: en liten kake
Ingredienser:
Sjokoladekake

Glasur
Fremgangsmåte:
Sjokoladekake
  1. Smelt smør og rør deretter inn fløte.
  2. Pisk egg i smørblandingen.
  3. Tilsett de tørre ingrediensene og bland godt.
  4. Hell røren i en bakeform. (se hovedinnlegg for tips)
  5. Bak kaken i mikrobølgeovnen i 3,5 minutter.
  6. Avkjøl på rist i formen.

Glasur
  1. Finhakk sjokoladen.
  2. Smelt smør, fløte og SUKKR Bakesukkr og rør deretter inn sjokoladen til du får en jevn glasur. Hvis sjokoladen ikke smelter helt, varm glasuren i mikrobølgeovnen i 5-10 sekunder og rør igjen.
  3. Fordel sjokoladekremen over kaken når kaken er avkjølt. Vi stakk hull tett i tett med en spisepinne for å få glasuren ned i kaken for en digg overraskelse.
  4. Sett i kjøleskapet i 10-15 mintutter før servering.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/sjokoladekake-pa-ti-minutter-keto-glutenfri/