Rør sammen linfrø og pofiber og puls i blender til du får et finkornet brunt mel. Det kan være lurt å pulse i to omganger så du er sikker på at alt knuses jevnt og fint.
Rør inulin og tørrgjær i vann og la stå i ca 5 minutter.
Ha alle resterende tørre ingredienser i en bolle.
Tilsett vann og eplecidereddik i de tørre ingrediensene og bland godt. La deigen svelle i ca 10 minutter.
Kjevle deigen jevnt mellom to bakeark. Har du flergangsbakeark er det lurt å kjevle oppå et slikt. Hele bakearket skal være dekt med deig. Hvis du har en ovn med mindre stekebrett bør du fordele deigen på to bakeark. Deigen skal være ca 6 mm tykk (de kan fremdeles stekes sammen, bare bytt om på brettene etter halve steketiden)
Rut opp deigen i 18 deler og prikk deretter knekkebrødene med baksiden av en spisepinne eller lignende.
Stek på nederste rille i totalt 90 minutter. Sjekk knekkebrødene underveis. Siste 30 minuttene bør knekkebrødene steke på rist for å sørge for at de blir gjennomsprø.