Enkel lasagne! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 6 porsjoner
Ingredienser:
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 pakker Monster diet lasagne - avrent og skylt
  • 100 g raspet gulrot
  • 100 g løk
  • 50 g stangselleri
  • 50 g paprika
  • 100 g sjampinjong
  • 1 - 2 fedd hvitløk
  • 1,5 pakke hermetiske hakkede tomater
  • 2 ss tomatpure
  • 125 g kremost naturell eller 1 dl fløte
  • ¼ ts røkt paprikapulver
  • ¼ ts løkpulver
  • Salt og pepper etter smak
  • ca 200 g revet ost til toppingen
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Kutt grønnsaker i middels store biter.
  3. Stek kjøttdeig gylden og tilsett sjampinjong, krydder og hvitløk. La surre et par minutter.
  4. Tilsett resten av grønnsakene og stek til løken er mør.
  5. Ha i hakkede tomater, tomatpure og kremost og bland godt. Smak til med salt og pepper.
  6. Rør inn lasagneplatene og la retten småputre i ca 8 minutter.
  7. Ha over i en ildfast form og dryss på revet ost. Stek i ovnen i ca 20 minutter, eller til osten er gylden.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 92,39 - Fett: 6,25 - Karbohydrater: 1,84 - Protein: 6,29
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/enkel-lasagne-keto-glutenfri/