Enkel lasagne! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: ca 6 porsjoner
- 400 g kjøttdeig
- 2 pakker Monster diet lasagne - avrent og skylt
- 100 g raspet gulrot
- 100 g løk
- 50 g stangselleri
- 50 g paprika
- 100 g sjampinjong
- 1 - 2 fedd hvitløk
- 1,5 pakke hermetiske hakkede tomater
- 2 ss tomatpure
- 125 g kremost naturell eller 1 dl fløte
- ¼ ts røkt paprikapulver
- ¼ ts løkpulver
- Salt og pepper etter smak
- ca 200 g revet ost til toppingen
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Kutt grønnsaker i middels store biter.
- Stek kjøttdeig gylden og tilsett sjampinjong, krydder og hvitløk. La surre et par minutter.
- Tilsett resten av grønnsakene og stek til løken er mør.
- Ha i hakkede tomater, tomatpure og kremost og bland godt. Smak til med salt og pepper.
- Rør inn lasagneplatene og la retten småputre i ca 8 minutter.
- Ha over i en ildfast form og dryss på revet ost. Stek i ovnen i ca 20 minutter, eller til osten er gylden.
Kcal: 92,39 - Fett: 6,25 - Karbohydrater: 1,84 - Protein: 6,29
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/enkel-lasagne-keto-glutenfri/
3.5.3251