Karbonader
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: ca 12 - 14 stk
- 400 g kjøttdeig av storfe
- 600 g kjøttdeig av svin eller kylling
- 2 egg
- 2 dl fløte
- 1,5 ts salt
- 1 tspepper
- 1 ts løkpulver
- ½ ts muskatnøtt
- Forvarm ovnen til 220°C.
- Bland sammen kjøttdeigene og salt i et par minutter.
- Pisk egg, fløte og krydder lett sammen.
- Spe i blandingen i kjøttdeigen i en tynn stråle.
- Form karbonader på ca 100 g hver på to separate stekebrett kledd med bakepapir.
- Stek begge brettene ovnen i ca 15 minutter - bytt plasseringen på stekebrettene etter halve tiden.
Kcal: 191,8 - Fett: 13,52 - Karbohydrater: 0,72 - Protein: 16,77
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/varme-smaretter/karbonadesmorbrod-keto-glutenfri/
3.5.3251