Karbonader
 
 
Skrevet av:
Serveringer: ca 12 - 14 stk
Ingredienser:
  • 400 g kjøttdeig av storfe
  • 600 g kjøttdeig av svin eller kylling
  • 2 egg
  • 2 dl fløte
  • 1,5 ts salt
  • 1 tspepper
  • 1 ts løkpulver
  • ½ ts muskatnøtt
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 220°C.
  2. Bland sammen kjøttdeigene og salt i et par minutter.
  3. Pisk egg, fløte og krydder lett sammen.
  4. Spe i blandingen i kjøttdeigen i en tynn stråle.
  5. Form karbonader på ca 100 g hver på to separate stekebrett kledd med bakepapir.
  6. Stek begge brettene ovnen i ca 15 minutter - bytt plasseringen på stekebrettene etter halve tiden.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 191,8 - Fett: 13,52 - Karbohydrater: 0,72 - Protein: 16,77
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/varme-smaretter/karbonadesmorbrod-keto-glutenfri/