Vend forsiktig inn malte hasselnøtter og bakepulver.
Fordel røren i en kakeform på 22 eller 24 cm.
Stek kaken på nederste rille i 35 minutter.
Avkjøles i formen, deretter på rist.
Gulkrem
Ha eggeplommer, fløte, søtning og vanilje i en kjele.
Varm opp på medium varme og rør hele tiden. Varm opp til kremen tykner såpass mye at når du skraper i bunnen med en slikkepott så ser du bunnen i ett sekunder før massen flyter ut. Det skal minne om vaniljekrem i konsistensen.
Ta kjelen av platen og rør straks inn romtemperert smør.
La kremen avkjøle ca 30 minutter før du fordeler den over kakebunnen.
Avkjøl kaken mens du forbereder sjokoladekremen.
Sjokoladekrem
Grovhakk sjokoladen.
Varm smør og fløte til kokepunktet.
Dra kjelen av platen og tilsett sjokolade.
Rør til alt er godt blandet.
La sjokoladen avkjøle i romtemperatur i ca 30 til den tykner noe.
Fordel sjokoladekremen over kaken og sett kjølig før servering.