Krydderkake med hvit sjokoladekrem! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 1 liten langpanne
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Smelt smør og rør deretter inn fløte, rømme, Fibersirup og krydder.
- Pisk egg, Finesse/Bakesukkr og Sukkr Gull til luftig eggedosis.
- Vend smørblandingen i eggedosisen.
- Sikt inn resterende ingredienser og bland godt.
- La røren svelle i ca 10 minutter. Røren virker tynn men vil tykne.
- Fordel kakerøren i en liten langpanne.
- Stek kaken på nest nederste rille i 30-35 minutter.
- Avkjøl..
- Finhakk sjokolade og skjær smør i terninger.
- Rør sammen eggeplommer, søtning og fløte.
- Varm opp på middels høy varme til det tykner under kontinuerlig omrøring. Det tar ca 5-10 minutter før kremen tykner.
- Ta kjelen av plata og rør straks inn romtemperert smør. Rør deretter inn kremost, og til slutt finhakket hvit sjokolade.
- Fordel sjokoladekremen over den avkjølte kaken.
- Hvis du ønsker å bruke kakesprøyte kan du avkjøle kremen og røre den opp før du fordeler den på kaken.
Kcal: 282,86 - Fett: 24,84 - Karbohydrater: 2,93 - Protein: 6,65
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/krydderkake-med-hvit-sjokoladekrem-keto-glutenfri/
3.5.3251