Krydderkake med hvit sjokoladekrem! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 liten langpanne
Ingredienser:
Krydderkake

Hvit sjokoladekrem
Fremgangsmåte:
Krydderkake
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Smelt smør og rør deretter inn fløte, rømme, Fibersirup og krydder.
  3. Pisk egg, Finesse/Bakesukkr og Sukkr Gull til luftig eggedosis.
  4. Vend smørblandingen i eggedosisen.
  5. Sikt inn resterende ingredienser og bland godt.
  6. La røren svelle i ca 10 minutter. Røren virker tynn men vil tykne.
  7. Fordel kakerøren i en liten langpanne.
  8. Stek kaken på nest nederste rille i 30-35 minutter.
  9. Avkjøl..

Hvit sjokoladekrem
  1. Finhakk sjokolade og skjær smør i terninger.
  2. Rør sammen eggeplommer, søtning og fløte.
  3. Varm opp på middels høy varme til det tykner under kontinuerlig omrøring. Det tar ca 5-10 minutter før kremen tykner.
  4. Ta kjelen av plata og rør straks inn romtemperert smør. Rør deretter inn kremost, og til slutt finhakket hvit sjokolade.
  5. Fordel sjokoladekremen over den avkjølte kaken.
  6. Hvis du ønsker å bruke kakesprøyte kan du avkjøle kremen og røre den opp før du fordeler den på kaken.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 282,86 - Fett: 24,84 - Karbohydrater: 2,93 - Protein: 6,65
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/krydderkake-med-hvit-sjokoladekrem-keto-glutenfri/