Porsjonspizza! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 4 stk
- 1 pakke Monster Fett & Forstand bakemiks + 4 egg, 3 dl fløte og 1 dl vann. (se hovedinnlegg for tips)
- 80 g sukkerfri ketchup
- 40 g tomatpure
- salt, pepper og løkpulver etter smak.
- 400 g revet ost
- 200 g strimlet skinke
- 60 g paprika
- 400 g kjøttdeig
- 100 g løk
- Rør sammen ketchup og tomatpure og smak til med salt, pepper og løkpulver.
- Hakk opp ingrediensene. For kjøttdeigvarianten må kjøttdeigen stekes på forhånd.
- Lag deigen som anvist på pakken og del den i fire like store deler.
- Kjevle en del deig til Ø 30 cm mellom to bakeark smurt med litt olje. Vi bruker flergangsbakeark kjøp på Clas Ohlson.
- Strø litt ost rundt hele, ca 1,5 cm fra kanten, og fold kanten over osten.
- Forstek i ovnen på 200 grader i ca 13 minutter - eller i airfryer på 170 grader i 8 minutter.
- Smør på tomatsaus, strø på ost og ønsket fyll. Pizzaen er nå klar til å fryses, eller stekes.
- Stekes fra rå tilstand i stekeovn på 180 grader i ca 15 minutter - eller i airfryer 165 grader i 8 minutter.
- Stekes frossen i stekeovn på 180 grader i 20 minutter, eller airfryer 175 grader i 12 minutter.
Kcal: 196,09 - Fett: 13,7 - Karbohydrater: 1,48 - Protein: 15,45
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/kosemat/pizza-keto-glutenfri/
3.5.3251