Pisk egg og Monster fibersirup til en luftig og lys eggedosis.
Pisk inn smeltet smør.
Pisk inn resten av ingrediensene til alt er godt blandet.
La røren hvile/svelle i 10 minutter.
Varm isvaffeljernet eller krumkakejernet.
Bruk ca 1 toppet ts røre i midten av jernet og stek kjeksene gylden.
Gjenta til du har 24 kjeks.
Avkjøl på rist.
Karamell
Ha vann og TagaSØTT i en kjele og varm opp på medium varme.
Varm massen til du når en temperatur på 155 - 165 °C (jo mørkere farge jo dypere karamellsmak).
Rør inn smør, deretter fløte, kanel og salt.
Kok massen på medium varme til du når en temperatur på 115-118 grader.
NBNBN: Hvis massen skiller seg (kan skje dersom du varmer opp for mye, koker opp massen for hurtig eller at massen gjennomgår for variert temperaturforandring under koking), kan du røre inn en teskje varmt vann til massen samler seg igjen.
La karamellen avkjøle ca 15-25 minutter.
Fordel karamellen over halvparten av kjeksene og trykk deretter forsiktig kjeks på toppen.