iskjeks-tupper med sjokolade! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 18 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Pisk egg og Monster fibersirup til en luftig og lys eggedosis.
  2. Pisk forsiktig inn smeltet smør.
  3. Vend forsiktig inn resten av ingrediensene til alt er godt blandet.
  4. La røren hvile/svelle i 5 minutter og rør deretter forsiktig igjen.
  5. Varm krumkakejernet til medium høy varme.
  6. Bruk ca 1 ts røre i jernet og stek kakene gylden.
  7. Form iskjeks-tipper ved kjeltp av to spisepinner eller lignende og avkjøl på rist.
  8. Smelt sjokoladen over vannbad og fyll kjeksene. Støtt de gjerne mellom rillene på en rist opphøyd med asjetter e.l i endene.
  9. Hvis kjeksene ikke er helt tette i endene kan du drysse litt finhakket sjokolade i for å tette hullene før du heller i smeltet sjokolade.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 318,33 - Fett: 25,59 - Karbohydrater: 5,37 - Protein: 6,93
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/cookies-kjeks/iskjeks-tupper-med-sjokolade-keto-glutenfri/