iskjeks-tupper med sjokolade! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 18 stk
- Pisk egg og Monster fibersirup til en luftig og lys eggedosis.
- Pisk forsiktig inn smeltet smør.
- Vend forsiktig inn resten av ingrediensene til alt er godt blandet.
- La røren hvile/svelle i 5 minutter og rør deretter forsiktig igjen.
- Varm krumkakejernet til medium høy varme.
- Bruk ca 1 ts røre i jernet og stek kakene gylden.
- Form iskjeks-tipper ved kjeltp av to spisepinner eller lignende og avkjøl på rist.
- Smelt sjokoladen over vannbad og fyll kjeksene. Støtt de gjerne mellom rillene på en rist opphøyd med asjetter e.l i endene.
- Hvis kjeksene ikke er helt tette i endene kan du drysse litt finhakket sjokolade i for å tette hullene før du heller i smeltet sjokolade.
Kcal: 318,33 - Fett: 25,59 - Karbohydrater: 5,37 - Protein: 6,93
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/cookies-kjeks/iskjeks-tupper-med-sjokolade-keto-glutenfri/
3.5.3251