Vepsebol! (keto, sukkerfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: ca 35 stk
- Forvarm ovnen til 100 eller 170 grader (se hovedinnlegg for tips)
- Pisk eggehviter til mykt skum.
- Hell Fibersirup i eggehvitene i en tynn stråle mens du stadig pisker.
- Pisk til du får seig, hvit og glansfull marengs.
- Hakk sjokolade og nøtter i middels små biter.
- Vend hakkede nøtter og sjokolade forsiktig inn i marengsen.
- Bruk to teskjeer og lag topper med marengs på et bakepapirkledd stekebrett.
- For gjennomsprø vepsebol: stek nest nederst i ovnen i 2 timer på 100 grader.
- For sprø utenpå og seige inni: Stek på 170 grader nest nederst i ovnen i ca 12 minutter, eller til vepsebolene såvidt har begynt å bli gylden.
- Avkjøl helt på stekebrett før du løsner de. Oppbevares i lufttett boks.
Kcal: 312,36 - Fett: 25,25 - Karbohydrater: 5,67 - Protein: 5,21
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/hoytid/jul/vepsebol-keto-sukkerfri/
3.5.3251