Langpannebrød! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
- 120 g smeltet smør
- 5 dl flytende eggehvite
- 3 dl vann
- 150 g linfrø
- 120 g hampfrø eller solsikkekjerner
- 80 g pofiber
- 60 g Fiber-X
- 3 ts bakepulver
- ½ ts salt
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Knus linfrø, hampfrø og Fiber-x i en blender.
- Bland sammen alle de tørre ingrediensen og ha deretter i de våte ingrediensene.
- La svelle i ca 5 minutter.
- Fordel røren på et bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i 25-30 minutter.
- Det i 16 like deler og avkjøl på rist.
Kcal: 208 - Fett: 16,4 - Karbohydrater: 2,3 - Protein: 9,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/brod/langpannebrod-keto-glutenfri/
3.5.3251