Langpannebrød! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 120 g smeltet smør
  • 5 dl flytende eggehvite
  • 3 dl vann
  • 150 g linfrø
  • 120 g hampfrø eller solsikkekjerner
  • 80 g pofiber
  • 60 g Fiber-X
  • 3 ts bakepulver
  • ½ ts salt
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Knus linfrø, hampfrø og Fiber-x i en blender.
  3. Bland sammen alle de tørre ingrediensen og ha deretter i de våte ingrediensene.
  4. La svelle i ca 5 minutter.
  5. Fordel røren på et bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i 25-30 minutter.
  6. Det i 16 like deler og avkjøl på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 208 - Fett: 16,4 - Karbohydrater: 2,3 - Protein: 9,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/brod/langpannebrod-keto-glutenfri/