Ha tørrgjær og inulin i fløteblandingen og sett til side.
Mål opp de tørre ingrediensene.
Pisk sammen fløteblandingen og egg.
Ha i de tørre ingrediensene og bland godt. Hvis deigen blir veldig løs kan du ha i litt mer havrefiber som beskrevet i ingredienselisten. Spe på gradvis til du oppnår ønsket konsistens. Deigen skal minne om vanlig gjærdeig og være lett å håndtere.
La deigen hvile i 10 minutter.
Bland sammen ingrediensene til kanelfyll.
Del deigen i 2 like store deler.
Kjevle en del mellom to smurte bakeark til ca 34 x 12 cm.
Smør halvparten av kanelfyllet på deigen, men la ca 1,5 cm øverst være fri så det klistrer seg bedre. Rull sammen og del opp i stykker på ca 3 cm og fordel på et bakebrett med bakepapir.
Gjenta med den andre deig-delen.
Stek midt i ovnen i ca 15 minutter, til gylden på toppen. Avkjøl på rist.