Grovbrød i mikro! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 middels stort brød
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Smelt smør i mikrobølgeovnen.
  2. Pisk inn eggene.
  3. Knus frø og sukkerroefiber i en miniblender eller lignende.
  4. Pisk knuste frø, pofiber, salt og bakepulver i eggeblandingen.
  5. Hell blandingen i en mikrobølgeovnsikker form på ca 20x15 cm.
  6. Bak i mikrobølgeovnen i 3 minutter.
  7. Avkjøl på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 272 - Fett: 21,9 - Karbohydrater: 2,4 - Protein: 13,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/brod/grovbrod-i-mikro-keto-glutenfri/