Grovbrød i mikro! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 1 middels stort brød
- 35 g smør
- 4 egg
- 35 g linfrø
- 30 g hampfrø eller sesamfrø
- 15 g Fiber-X (sukkerroefiber)
- 20 g Pofiber
- 1 strøken ts bakepulver
- en klype salt
- Smelt smør i mikrobølgeovnen.
- Pisk inn eggene.
- Knus frø og sukkerroefiber i en miniblender eller lignende.
- Pisk knuste frø, pofiber, salt og bakepulver i eggeblandingen.
- Hell blandingen i en mikrobølgeovnsikker form på ca 20x15 cm.
- Bak i mikrobølgeovnen i 3 minutter.
- Avkjøl på rist.
Kcal: 272 - Fett: 21,9 - Karbohydrater: 2,4 - Protein: 13,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/brod/grovbrod-i-mikro-keto-glutenfri/
3.5.3251