Fiskepinner! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 2 porsjoner
Ingredienser:
  • 400 g sei - gjerne seiblokk
  • 20 g pofiber
  • 40 g kaldt smør
  • 40 g revet hvitost
  • salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm oven til 200 grader varmluft.
  2. Kutt fisken i biter på ca 10 cm lengde og 1 cm tykkelse.
  3. La fisken renne godt av på kjøkkenpapir.
  4. Krydre bitene med salt og pepper.
  5. Puls sammen hvitost, smør og pofiber i foodprosessor eller blender til smuler. Ikke puls for lenge, da ender du opp med en deig.
  6. Pisk egget lett.
  7. Vend fiskebitene i egg, deretter smulene, og legg de på et bakepapirkledd bakebrett.
  8. Stek midt i ovnen i ca 10 minutter til gylden,
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 159 - Fett: 9,1 - Karbohydrater: 0,5 - Protein: 18,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/fisk/fiskepinner-keto-glutenfri/