Fiskepinner! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 porsjoner
- 400 g sei - gjerne seiblokk
- 20 g pofiber
- 40 g kaldt smør
- 40 g revet hvitost
- salt og pepper etter smak
- Forvarm oven til 200 grader varmluft.
- Kutt fisken i biter på ca 10 cm lengde og 1 cm tykkelse.
- La fisken renne godt av på kjøkkenpapir.
- Krydre bitene med salt og pepper.
- Puls sammen hvitost, smør og pofiber i foodprosessor eller blender til smuler. Ikke puls for lenge, da ender du opp med en deig.
- Pisk egget lett.
- Vend fiskebitene i egg, deretter smulene, og legg de på et bakepapirkledd bakebrett.
- Stek midt i ovnen i ca 10 minutter til gylden,
Kcal: 159 - Fett: 9,1 - Karbohydrater: 0,5 - Protein: 18,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/fisk/fiskepinner-keto-glutenfri/
3.5.3251