Pumpernickel! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 1 lite brød
- 150 g linfrø
- 150 g pekannøtter eller valnøtter
- 25 g pofiber
- 25 g fiberhusk
- 2 egg
- 2 dl vann
- 2 ss olivenolje
- ½ dl Sukrinsirup Gold
- ½ dl eplecidereddik
- ½ ts salt
- 1 ts bakepulver
- Forvarm ovnen til 150 grader.
- Knus linfrø og pekannøtter til mel.
- Bland sammen alle de tørre ingrediensene først.
- Tilsett de våte ingrediensene og bland godt.
- La deigen svelle i 10 minutter.
- Ha deigen over i en liten brødform kledd med bakepapir.
- Kle hele formen med aluminumsfolie.
- Ha brødformen i en ildfast form, og fyll vann til halve brødformen er dekt.
- Sett i ovnen og la brødet dampe under aluminiumsfolien i 8 timer. Avkjøl på rist.
Kcal: 297 - Fett: 25,3 - Karbohydrater: 2,2 - Protein: 7,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/brod/pumpernickel-keto-glutenfri/
3.5.3251