Sjokolade med jordbærkrem!
 
 
Ingredienser:
  • ½ dl kremfløte
  • 10 g kakaosmør
  • 1 ts gelatinpulver
  • ½ - 1 ss Bakesukkr
  • 25 g mascarpone (kan byttes ut med kremost naturell)
  • ½ ts vaniljepulver eller 3 dråper vaniljeessens
  • 50 g kremost naturell
  • 25 g romtemperert smør
  • 5 g frysetørkede jordbær
  • 150 g monster sukkerfri sjokolade - gjerne blanding av lys og mørk
Fremgangsmåte:
  1. Ha fløte, kakaosmør, gelatinpulver, mascarpone, Bakesukkr og vaniljepulver i en kjele og varm opp til alt er smeltet og godt blandet. Ha i finhakket frysetørket jordbær til slutt.
  2. Sett til side og la avkjøle i romtemperatur i rundt 1 time. Rør innimellom.
  3. Pisk opp blandingen sammen med kremost naturell og smør. Ha over i en sprøytepose og sett til side.
  4. Smelt sjokoladen over vannbad. Hell sjokolade i sjokoladeformer og sørg for at det er sjokolade i hele formen, også i kantene. Legg kjølig. Fordel jordbærkrem i sjokoladeformen og sett i fryseren i 10 minutter. Hell over resten av sjokoladen og sett kjølig.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 426 - Fett: 38,2 - Karbohydrater: 6,2 - Protein: 5,3
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/sjokolade-med-jordbaerkrem-keto-sukkerfri/