25 g mascarpone (kan byttes ut med kremost naturell)
½ ts vaniljepulver eller 3 dråper vaniljeessens
50 g kremost naturell
25 g romtemperert smør
5 g frysetørkede jordbær
150 g monster sukkerfri sjokolade - gjerne blanding av lys og mørk
Fremgangsmåte:
Ha fløte, kakaosmør, gelatinpulver, mascarpone, Bakesukkr og vaniljepulver i en kjele og varm opp til alt er smeltet og godt blandet. Ha i finhakket frysetørket jordbær til slutt.
Sett til side og la avkjøle i romtemperatur i rundt 1 time. Rør innimellom.
Pisk opp blandingen sammen med kremost naturell og smør. Ha over i en sprøytepose og sett til side.
Smelt sjokoladen over vannbad. Hell sjokolade i sjokoladeformer og sørg for at det er sjokolade i hele formen, også i kantene. Legg kjølig. Fordel jordbærkrem i sjokoladeformen og sett i fryseren i 10 minutter. Hell over resten av sjokoladen og sett kjølig.