Sebrakake i kopp! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 1 porsjon
Ingredienser:
Kake

Frosting
  • 15 g kremost naturell
  • 15 g romtemperert smør
  • ¼ ts kakaopulver
  • ½ ts BakeSukkr
  • en klype pulverkaffe (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
  1. Smelt smør og kremost og pisk inn egget.
  2. Rør inn Bakesukkr og bakepulver.
  3. Del røren i to like deler.
  4. Rør kakaopulver i den ene delen, og havrefiber og vaniljeessens i den andre.
  5. Hell en spiseskje med den mørke røren i bunnen av en kopp. Hell deretter en spiseskje med lys røre i midten av den mørke røren. Gjenta til rørene er brukt opp.
  6. Stek kaken på full effekt i mikrobølgeovnen i 2 minutter.

Frosting
  1. Rør sammen alle ingrediensene til alt er godt blandet og forden over kaken.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 344 - Fett: 32,7 - Karbohydrater: 1,7 - Protein: 7,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/sebrakake-i-kopp-keto-glutenfri/