Granolabarer med kanel og blåbær! (Keto, Glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 12 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 160 grader over- og undervarme.
  2. Grovhakk nøttene.
  3. Ha nøtter, pofiber, Sukkr bakesukkr og frø i en bolle.
  4. Smelt smør og rør inn kanel og salt.
  5. Ha smørblandingen i nøtteblandingen og bland godt.
  6. Ha eggehvite i blandingen og bland godt.
  7. Trykk blandingen ca 1 cm tykkelse på et bakepapirkledd stekebrett og stek nest nederst i ovnen i ca 40-45 minutter eller til gylden. Sjekk underveis så det ikke brenner seg.
  8. Kutt de i passe biter umiddelbart etter de kommer ut av ovnen og avkjøl på stekebrett, deretter på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 530 - Fett: 51,7 - Karbohydrater: 3,3 - Protein: 7,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/granolabarer-med-kanel-og-blabaer-keto-glutenfri/