Hampfrøgrøt! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 2 porsjoner
- 50 g smør
- 1 - 1,5 ss avfettet linfrømel - begynn med 1 ss og ha eventuelt i litt mer om du ikke er fornøyd med konsistensen mot slutten av koketiden
- 150 g hampfrø
- 2 dl fløte
- 2 dl vann
- en klype salt
- Smelt smør i en panne.
- Ha i hampfrøene og bres mens du rører til frøene får en nøttebrun farge. Dette tar ca 5 minutter.
- Ha i fløte og vann og rør inn linfrømel.
- Slå ned temperaturen og la blandingen småputre i 20-30 minutter. Rør innimellom sånn at grøten ikke fester seg i bunnen.
- Serveres med din favorittopping!
Kcal: 328 - Fett: 31,1 - Karbohydrater: 1,8 - Protein: 8,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/varme-smaretter/hampfrogrot-keto-glutenfri/
3.5.3251