Fudgy Brownie Cookies (keto, glutenfri
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 8 cookies
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Smelt smør og sjokolade over vannbad og sett til side.
  3. Pisk eggedosis av egg og Bakesukkr
  4. Vend sjokoladeblandingen i eggedosisen
  5. Sikt inn kakao, bakepulver og salt og bland forsiktig men godt inn i det våte.
  6. Avkjøl røren i 8 minutter i kjøleskapet.
  7. Fordel røren i 8 topper på et bakepapirkledd stekebrett (vi brukte sprøytepose - mindre gris og lettere å fordele røren likt). De vil flyte utover under steking.
  8. Stek nest nederst i ovnen i 8 minutter. Rett etter du har tatt de ut av ovnen kan du bruke et glass opp-ned og forsiktig runde kantene på cookiesene for å få de rundere.
  9. Avkjøl på stekebrettet, deretter på rist. Kakene er litt skjøre men vil sette seg under avkjøling.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 365 - Fett: 31,9 - Karbohydrater: 3,7 - Protein: 6,7
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/cookies-kjeks/fudgy-brownie-cookies-keto-glutenfri/