Hjemmelaget HaPå! (keto, sukkerfri)
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
  • 30 g Sukkr BakeSUKKR (se hovedinnlegg for tips)
  • 30 g Monster Tagasøtt (se hovedinnlegg for tips)
  • ½ dl vann
  • 75 ml (0,75 dl) kremfløte
  • 3 eggeplommer
  • 115 g romtemperert smør
Fremgangsmåte:
  1. Ha vann og søtning i en kjele og varm opp på medium varme til ca 155C - eller til massen blir gyldenbrun. Jo brunere jo dypere karamellsmak.
  2. Rør inn fløten og bland godt. Avkjøl i en kum med kaldt vann - dette fordi du etterpå skal røre inn eggeplommene og da er det viktig at det ikke er for varmt.
  3. Rør inn eggeplommer og varm opp på svak/medium varme til det tykner. Rør ofte, helst kontinuerlig. Det tar ca 8-10 minutter før kremen tykner.
  4. Ta kjelen av plata og rør straks inn romtemperert smør.
  5. Ha over i en tett beholder og oppbevar kjølig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/smaretter-snacks/palegg/hjemmelaget-hapa-keto-sukkerfri/