Grove Bagels! (keto, glutenfri)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 6 stk
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland sammen fløte og vann og varm til fingervarmt.
- Ha tørrgjær og inulin i fløteblandingen og la stå mens du forbereder det andre.
- Knus pekannøtter/valnøtter og eventuelt linfrø i en blender eller lignende.
- Bland sammen resterende tørre ingredienser.
- Pisk eggene lett sammen og tilsett fløteblandingen.
- Bland sammen alle ingrediensene og la deigen hvile i 10 minutter.
- Form 6 stk bagels og pensle eventuelt på egg og frø for pynt.
- Stekes i ovnen i 25 minutter.
- Avkjøl på rist.
Kcal: 294 - Fett: 24,5 - Karbohydrater: 2,3 - Protein: 11,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/grove-bagels-keto-glutenfri/
3.5.3251