Grove Bagels! (keto, glutenfri)
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 6 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Bland sammen fløte og vann og varm til fingervarmt.
  3. Ha tørrgjær og inulin i fløteblandingen og la stå mens du forbereder det andre.
  4. Knus pekannøtter/valnøtter og eventuelt linfrø i en blender eller lignende.
  5. Bland sammen resterende tørre ingredienser.
  6. Pisk eggene lett sammen og tilsett fløteblandingen.
  7. Bland sammen alle ingrediensene og la deigen hvile i 10 minutter.
  8. Form 6 stk bagels og pensle eventuelt på egg og frø for pynt.
  9. Stekes i ovnen i 25 minutter.
  10. Avkjøl på rist.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 294 - Fett: 24,5 - Karbohydrater: 2,3 - Protein: 11,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/grove-bagels-keto-glutenfri/