Bland posens innhold med vann og meierismør. Bruk gjerne kjøkkenmaskin eller foodprosessor. Hvis deigen blir litt for fast sper du i en og en spiseskje mer vann til du er fornøyd med konsistensen.
Trykk deigen i en paiform som rommer ... .... cm.
Prikk bunnen med en gaffel og forstek midt i ovnen i 20 minutter.
Skjær bacon og sjalottløk i passe biter.
Stek bacon og ha deretter i sjalottløk og stek videre til løken er blank men fremdeles sprø.
Sil av overskuddsvæske/fett.
Pisk egg, kremfløte, salt, pepper og muskatnøtt lett sammen.
Fordel bacon og sjalottløk i den forstekte paibunnen.
Strø over ost og hell deretter over eggeblandingen.
Stek quichen midt i ovnen i ca 25 minutter, eller til eggeblandingen har stivnet.
La hvile i ca 5 minutter før du skjærer i den.
Server gjerne med babyleaf mix, fetaost og cherrytomater.