Hjemmelaget kakestrøssel! (keto, sukkerfri)
- 50 g Sukkr melis
- 30 g Sukkr Bakesukkr eller monster tagasøtt, Finesse Bakesukker
- 20 g eggehviter
- ¼ ts Hvitvineddik (annen type eddik, eller sitronsaft går også bra)
- Konditorfarge - flytende eller i pulverform (se hovedinnlegg for tips)
- Pisk sammen alle ingrediensene - Bruk gjerne kjøkkenmaskin og la den jobbe noen minutter for å få massen luftig og superhvit!
- Gjør klar flere ark med bakepapir.
- Fordel røren i forskjellige skåler og lek deg med farger og smak!
- Ha røren i sprøyteposer og klipp forsiktig av tuppen.
- Klem ut lange streker og små sirkler.
- La tørke på benken i minimum 12 timer - lengre om du har laget tykke striper og sirkler.
- Løsne fra bakearket og kutt/knus strekene i mindre biter.
- Sørg for at kakestrøsselet er helt tørt før du har de over i lufttett beholder.
- Kakestrø oppbevares i romtemperatur.
Kcal: 49 - Fett: 0 - Karbohydrater: 0,4 - Protein: 2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/hjemmelaget-kakestrossel-keto-sukkerfri/
3.5.3251