Hjemmelaget kakestrøssel! (keto, sukkerfri)
 
 
Ingredienser:
  • 50 g Sukkr melis
  • 30 g Sukkr Bakesukkr eller monster tagasøtt, Finesse Bakesukker
  • 20 g eggehviter
  • ¼ ts Hvitvineddik (annen type eddik, eller sitronsaft går også bra)
  • Konditorfarge - flytende eller i pulverform (se hovedinnlegg for tips)
Fremgangsmåte:
  1. Pisk sammen alle ingrediensene - Bruk gjerne kjøkkenmaskin og la den jobbe noen minutter for å få massen luftig og superhvit!
  2. Gjør klar flere ark med bakepapir.
  3. Fordel røren i forskjellige skåler og lek deg med farger og smak!
  4. Ha røren i sprøyteposer og klipp forsiktig av tuppen.
  5. Klem ut lange streker og små sirkler.
  6. La tørke på benken i minimum 12 timer - lengre om du har laget tykke striper og sirkler.
  7. Løsne fra bakearket og kutt/knus strekene i mindre biter.
  8. Sørg for at kakestrøsselet er helt tørt før du har de over i lufttett beholder.
  9. Kakestrø oppbevares i romtemperatur.
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 49 - Fett: 0 - Karbohydrater: 0,4 - Protein: 2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/kaker/hjemmelaget-kakestrossel-keto-sukkerfri/